POPÜLER YAZILAR
EN SON YAZILAR
EN SON HABERLER
CHECK UP RANDEVUSU AL

HABERLER

Medstar Antalya Hastanesi Akademisyen Kadrosuna Güçlü İsim

18.10.2017

Medstar Antalya Hastanesi akademisyen ve uzman kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Prof. Dr. Okan Erdoğan Genel Cerrahi Bölümü’nde tam zamanlı hasta kabulüne başladı.

1989’da Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Prof. Dr. Erdoğan, genel cerrahi uzmanlık eğitimini Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. 1997-2011 yılları arasında yine aynı üniversitede genel cerrahi uzmanı olarak görev yapan Prof. Dr. Erdoğan; 2004 yılında doçent, 2010 yılında da profesör unvanını aldı. 2006 yılında Cleveland Clinic’te kolon cerrahisi üzerine eğitimini tamamlayan Prof. Dr. Erdoğan’ın ulusal ve uluslararası alanda birçok makale ve bildirisi bulunuyor. 2011-2013 yılları arasında Medstar Antalya Hastanesi Genel Cerrahi Bölüm Başkanı olarak görev yapan Prof. Dr. Okan Erdoğan, ardından 2017 yılına kadar Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak çalıştı.

Karaciğer safra yolları, pankreas cerrahisi, kalın bağırsak, rektum, anüs hastalıkları ve tümörleri ile özellikle ilgilenen Prof. Dr. Erdoğan, 2017 yılının Ekim ayında Medstar Antalya Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü’nde tam zamanlı hasta kabulüne başladı.